صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

نجات کودک غرق شده در کارون توسط شهروندان

سخنگوی اورژانس و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به سقوط یک کودک از روی پل هفتم اهواز به رودخانه کارون، از نجات وی خبر داد.
کد خبر: ۱۲۲۵۴۸۸
| |
3901 بازدید
|
۱
نجات کودک غرق شده در کارون توسط شهروندان


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم ، عارف شرهانی گفت:  ساعت 12:45 امروز (15 اسفندماه) از طریق تماس با سامانه 115، موضوع سقوط و غرق‌شدگی یک کودک شش ساله در رودخانه کارون از روی پل هفتم اطلاع‌رسانی شد.

وی با اشاره به اینکه این پسربچه در پی بازیگوشی از روی پل به رودخانه سقوط کرده بود، افزود: در این شرایط یک شهروند که از محل عبور می‌کرده، با پریدن و شنا در آب، وی را از غرق شدن در رودخانه نجات داده و عملیات احیای قلب و تنفس، کودک نیز توسط یک عابر دیگر انجام شده است.

سخنگوی اورژانس دانشگاه جندی‌شاپور خاطرنشان کرد: کودک 6 ساله با علائم حیاتی و حال خوب به بیمارستان رازی تحویل داده شد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
Fazel
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۴ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۵
فقط میتونم بگم : زنده باد ایران ، زنده باد هموطن خوزستانی مان و بچه اهواز / درود به شرفت ، درود به اون شیری که خوردگی ، دست علی ع همراه تو و خانواده ات باد
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات