واکنش غیرمسئولانه عراق به حمله ضدتروریستی سپاه

وزارت خارجه عراق بدون اشاره به حضور عناصر تروریستی وابسته به موساد در اقلیم کردستان، عملیات موشکی علیه مقر تروریست‌ها در اربیل را محکوم کرد.
کد خبر: ۱۲۱۶۱۱۴
| |
6221 بازدید

واکنش غیرمسئولانه عراق به حمله ضدتروریستی سپاه

 به گزارش تابناک، مهر نوشت: به گزارش وبگاه الجزیره، وزارت خارجه عراق در واکنش به عملیات بامداد امروز علیه مقر تروریست‌ها وابسته به موساد در شهر اربیل، بیانیه‌ای صادر کرد.

وزارت خارجه عراق بدون اشاره به جولان تروریست‌ها و عناصر وابسته به موساد در اراضی اقلیم کردستان عراق، این عملیات موشکی را محکوم کرده و از انجام تدابیر قانونی علیه آن خبر داده است.

این در حالی است که جمهوری اسلامی ایران از ماه‌ها پیش به دولت عراق و مقامات اقلیم، درباره فعالیت گروه‌های تروریستی و عناصر وابسته به سرویس‌های جاسوسی غربی و صهیونیستی در این مناطق هشدار داده و بارها تاکید کرده است که نمی‌تواند در قبال این رخدادها که در اطراف مرزهای ایران انجام می‌شود، ساکت بماند.

تهران همواره از مقامات عراقی خواسته است که از فعالیت عناصر تروریستی خطرناک در خاک عراق علیه منافع جمهوری اسلامی ایران، جلوگیری شود اما به نظر می رسد عدم توجه به این هشدارها، چاره‌ای جز عملیات مستقیم علیه مقر تروریست‌ها در مناطق مرزی ایران باقی نگذاشته است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت