میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

قاچاق سوخت با لوله‌کشی‌ ۶۰کیلومتری

کد خبر: ۱۲۰۲۱۱۵
| |
3526 بازدید

رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به اجرای طرح ضربتی پاک‌سازی مناطق آلوده به قاچاق سوخت در این استان از انهدام خطوط لوله‌ ۶۰کیلومتری قاچاق سوخت در شهرستان میناب خبر داد.

به گزارش جام جم، مجتبی قهرمانی در این باره گفت‌: با توجه به مصوبه شورای تأمین استان و به‌ دستور دادستان عمومی و انقلاب شهرستان میناب، طرح ضربتی پاک‌سازی مناطق آلوده به قاچاق سوخت در این شهرستان اجرا شد و با اقدام مشترک فراجا و دریابانی ضمن شناسایی و انهدام یکصد مخزن نگهداری سوخت قاچاق و ۱۴مشک ماری، بیش از یک میلیون و ۷۰۰هزارلیتر گازوئیل و فرآورده‌های نفتی کشف شد.  

​​​​​​​وی افزود: در این عملیات ۴دستگاه خودروی سواری لوکس خارجی قاچاق، دو دستگاه موتورسیکلت، دو دستگاه موتور قایق، دو دستگاه موتور خودرو، یک دستگاه موتور تریلی، دو دستگاه پرس مشک برای تولید مشک ماری و ۵۴ حلقه لاستیک بزرگ خارجی نیز از قاچاقچیان کشف شد. بیش از ۶۰ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت قاچاق در این منطقه شناسایی شد‌.

به‌دستور مقام قضایی این لوله‌ها که سوخت قاچاق را از مخازن به خور منتقل می‌کردند، به‌محض شناسایی منهدم و تخریب شدند. دستورات لازم مبنی بر تحویل سوخت‌های کشف‌شده به شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی نیز صادر شده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات