ته چین؛

طرز تهیه پاستا کاربونارا با قارچ

کد خبر: ۱۲۰۱۶۱۶
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰ 13 November 2023
تعداد بازدید : 67

مواد لازم
1 : 680  قارچ(کرمینی)
2 : شش حبه سیر
3 : دو عدد موسیر متوسط
4 : یک پیمانه جعفری تازه
5 : پنج زرده تخم‌مرغ بزرگ
6 : تخم مرغ بزرگ
7 : 120 گرم پنیر پارمزان رنده شده 
8 : نمک 
9 : یک و نیم قاشق غذاخوری فلفل تازه آسیاب شده
10 : یک چهارم پیمانه روغن زیتون فوق بکر 
11 : 450 گرم پاستا اوریچته یا پاستا صدفی کوچک

بازدید 2369
کاربونارا یکی از سس‌های معروف پاستای ایتالیایی است که با گذر زمان دچار تغییرات زیادی شده است در این دستور پخت می‌توان از انواع پاستاهای شکلی کوچک استفاده کرد اما به طور معمول پاستا اوریچیته یا پاستای صدفی برای این غذا پیشنهاد می‌شود طرز تهیه پاستا کاربونارا با قارچ را در تابناک فرا می‌گیرید
اشتراک گذاری
برچسب ها