صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پايان ساخت بدنه ضريح جديد امام‌حسين(ع)

ضريح جديد امام حسين(ع) به ابعاد طولي و عرضي ضريح فعلي است و تنها تفاوت در ارتفاع آن است که ضريح جديد، بلندتر ساخته مي شود.
کد خبر: ۱۲۰۰۴
| |
9157 بازدید

ساخت بدنه چوبي ضريح جديد حضرت امام حسين(ع) در قم پايان يافت.

به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني حج، مدير کارگاه ساخت ضريح جديد بارگاه سيدالشهدا(ع) گفت : بدنه چوبي اين ضريح مقدس در مدت شش ماه از چوب درخت ساج ساخته شد و 2200 کيلوگرم وزن دارد که پس از نصب تاج ضريح، وزن آن تا سه تن افزايش خواهد يافت.

پارچه‌باف از آغاز مرحله طلاکاري، نقره‌کاري و مس‌کاري پس از اين بر روي بدنه چوبي خبر داد و افزود: در طرح نهايي، از نقوش اسلامي و ايراني در ساخت ضريح استفاده مي‌شود.

وي درباره شکل و ابعاد ضريح جديد گفت: ضريح جديد امام حسين(ع) به ابعاد طولي و عرضي ضريح فعلي است و تنها تفاوت در ارتفاع آن است که ضريح جديد، بلندتر ساخته مي‌شود.

مدير کارگاه، درباره تعهد دو ساله هيـأت امناي ساخت ضريح جديد امام حسين(ع) با مسئولان حرم حسيني گفت: شش ماه از اين تعهد سپري شده و در هجده ماه باقي‌مانده ، ضريح جديد با استقامت و زيبايي ساخته مي‌شود و در بارگاه ملکوتي حضرت سيدالشهدا(ع) نصب خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟