بازدید 3325
۳

بایدن: پیوستن آمریکا به جنگ صحت ندارد

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا با بیان اینکه عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر با باز کردن گذرگاه رفح برای عبور ۲۰ کامیون امدادی موافقت کرده است، اعلام کرد که ورود آمریکا به جنگ اسرائیل و فلسطین در صورت پیوستن رسمی حزب الله "صحت ندارد."
کد خبر: ۱۱۹۹۴۴۸
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۵ 19 October 2023

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در بازگشت از سفر  تل آویو در هواپیمای ایر فورس وان در جمع خبرنگاران افزود که عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهوری مصر با عبور ۲۰ کامیون امدادی از گذرگاه رفح به سوی غزه موافقت کرده است.

کاخ سفید در بیانیه ای اعلام کرد جو بایدن رئیس جمهور آمریکا روز چهارشنبه با عبدالفتاح السیسی بصورت تلفنی گفتگو کرده است.

بایدن نیز به خبرنگاران گفت که در گفتگوی تلفنی از داخل هواپیما با همتای مصری خود از این تصمیم قاهره مطلع شده و  رئیس جمهور مصر با عبور ۲۰ کامیون امداد موافقت کرده است.

رئیس جمهور آمریکا در عین حال مدعی شد:« در مورد نیاز به ورود سریع کمک‌های بشردوستانه به غزه، با اسرائیلی‌ها بسیار تند صحبت کردم. اما اگر حماس بخواهد این کامیون‌ها را توقیف و مصادره کند، آنگاه این فرآیند ادامه نخواهد یافت و متوقف خواهد شد.»

به گفته بایدن این کمک‌ها طی دو سه روز آینده به غزه خواهد رسید.
% buffered
00:00
00:17
Download

رئیس جمهور آمریکا همچنین گفت که در رایزنی با مقامات رژیم اسرائیل، درباره ورود آمریکا به جنگ در صورت پیوستن رسمی حزب‌الله به درگیری‌ها مطلبی نگفته است.

خبرنگاری از بایدن درباره صحت گزارش تایمز اسرائیل مبنی بر همراهی واشنگتن با ارتش اسرائیل درصورت اعلام جنگ حزب الله به تل آویو پرسید و رئیس جمهور آمریکا درحالیکه جیک سالیوان، آنتونی بلینکن، جان کربی و مک گرک نیز در اطراف او حضور داشتند، گفت: «صحت ندارد. من هرگز این را نگفته‌ام».

رئیس جمهوری آمریکا  در سخنانی در پایان سفرش به سرزمین های اشغالی فلسطین از توافق رژیم اسرائیل با ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه خبر داد اما  خبرگزاری رویترز به نقل از دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل نوشت که «ورود کمک های انسانی به غزه بدون بازگشت گروگان ها (اسیران صهیونیست) در کار نیست».

دفتر نتانیاهو اعلام کرد: «ما مانع مصر برای ارایه آب و غذا و دارو به غیرنظامیان در جنوب نوار غزه نخواهیم شد».

رئیس جمهوری آمریکا همچنین گفت: «درباره حوادث ۷ اکتبر بی طرف نخواهیم ماند. آنچه در اسرائیل (سرزمین اشغالی فلسطین) روی داد ۱۵ برابر آنچه بود که در ۱۱ سپتامبر اتفاق افتاد. اسرائیلی‌ها و آمریکایی‌ها گروگان (اسیر) گرفته شدند. کنگره را به افزایش کمک‌ها از جمله تسلیحاتی به اسرائیل تشویق خواهم کرد».

تور ونسلند، هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل متحد برای روند صلح خاورمیانه، روز چهارشنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت سازمان ملل گفت: این یکی از سخت ترین لحظات پیش روی مردم اسرائیل و فلسطین در ۷۵ سال گذشته است. ما در لبه پرتگاهی عمیق و خطرناک قرار داریم که می تواند مسیر مناقشه اسرائیل و فلسطین و همچنین کل منطقه را تغییر دهد. خطر گسترش این درگیری "بسیار واقعی و بسیار خطرناک" است.  تنها راه برای پایان دادن به خونریزی و جلوگیری از تکرار آن، هموار کردن مسیر برای یک راه حل سیاسی بلندمدت، مطابق با قطعنامه های سازمان ملل، قوانین بین المللی و توافقات قبلی است.

این درحالی است که آمریکا در نشست روز چهارشنبه به وقت محلی شورای امنیت، قطعنامه پیشنهادی برزیل را که خواستار توقف درگیری ها میان اسرائیل و نیروهای مقاومت فلسطین می شد تا کمک های بشر دوستانه وارد نوار غزه شوند، وتو کرد.

قطعنامه پیشنهادی برزیل رای ۱۲  کشور آلبانی، برزیل، چین، اکوادور، فرانسه، گابن، غنا، ژاپن، مالت، موزامبیک، سوئیس و امارات متحده عربی را در مقابل یک رای مخالف ایالات متحده آمریکا داشت و دو کشور روسیه و انگلیس نیز رای ممتنع دادند.

آمریکا با رای منفی خود، قطعنامه ای را وتو کرد که خواستار «وقفه های بشردوستانه» برای ارسال کمک های حیاتی به میلیون ها نفر در غزه بود.

به گزارش ایرنا، نیروهای مقاومت فلسطین از شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات همه جانبه و بی نظیری با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع تل آویو در سرزمین‌های اشغالی آغاز کرده‌اند و رژیم اسرائیل که از این حملات غافلگیر شده بود، برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاهها نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

وزارت بهداشت فلسطین سه شنبه شب به وقت محلی برابر با ۱۷ اکتبر و ۲۵ مهرماه   از بمباران بیمارستان «المعمدانی» ( الاهلی) در غزه و شهادت حدود ۵۰۰ نفر در لحظات اولیه این انفجار خبر داد. این وزارت‌خانه پیش از این هشدار داده بود که بیمارستان‌های غزه به سبب قطعی برق و اتمام سوخت عملا در آستانه تعطیلی و فروپاشی قرار دارند.

در پی بمباران بیمارستان المعمدانی غزه، محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین سه روز عزای عمومی اعلام و دیدار برنامه ریزی شده خود با جو بایدن رئیس جمهور آمریکا را لغو کرد. وزیر خارجه اردن نیز اعلام کرد: نشست چهار جانبه ای که قرار بود روز چهارشنبه در این کشور تشکیل شود، برگزار نخواهد شد.

مارتین گریفیتس، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه و هماهنگ کننده کمک های اضطراری روز چهارشنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت سازمان ملل گفت: در اسرائیل مقامات تایید کرده اند که یک هزار و ۳۰۰ نفر کشته و بیش از ۴ هزار و ۲۰۰ نفر زخمی شده اند، در حالی که در غزه بیش از ۳ هزار نفر کشته شده اند، بیش از ۱۲ هزار و ۵۰۰ نفر مجروح شده اند و صدها نفر زیر آوار هستند.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
حزب الله هم وارد جنگ بشه همون بلایی که سر مردم بدبخت غزه اومد سرمردم لبنان هم خواهدآمد. همانطور که ماجراجویی اش درسال85 وربودن 2 سرباز اسرائیلی باعث نابودی یکچهارم لبنان شد. هرچند خسارات مادیشو یک کشور ثروتمند پرداخت ولی هزاران لبنانی هم کشته شدند
امریکا جرات مداخله نداره ، وگرنه زیر صدها ها هزار موشک باستیک ایران و یمن و سوریه و لبنان له خوهد شد و طومار حضورش در منطقه بسته میشه ... و با بسته شدن تنگه هرمز ، قیمت نفت میره بالای ۲۰۰دلار ... اسرائیل هم شاید نیروی هوایی قوی داشته باشه و تلفات زیادی ابگیره ولی با اتحاد کشورهای مقاومت و سرازیر شدن ارتشی میلیونی ، صهیونیست ها به دریا ریخته خواهند شد ، هرچند تلفاتی بالای چند هزار نفر از محور مقاومت گرفته بشه ولی در نهایت میلیون ها نفر اسرائیل رو زیر پا له خواهند کرد
وارد جنگ نخواهد شد چون قبلاً وارد جنگ شده است. تقریبا تمام تسلیحات اصلی اسراییل یا آمریکاییست یا با کمک مستقیم و اساسی آمریکا ساخته شده. دیگر چه جوری باید وارد جنگ میشد؟
برچسب منتخب
# اسرائیل # توماج صالحی # نمایشگاه کتاب # موسسه مصاف # صادق زیباکلام
وب گردی