میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

کشف ۳۰ تن گوشت فاسد در تهران

فرمانده انتظامی شهرستان ری از کشف ۳۰ تن گوشت فاسد و پلمب یک کارگاه بسته‌بندی در این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۱۱۹۵۴۸۲
| |
3178 بازدید
کشف ۳۰ تن گوشت فاسد در تهران


به گزارش  تابناک به نقل از همشهری آنلاین، سرهنگ محمد قاسم طرهانی فرمانده انتظامی شهرستان ری گفت: در پی دریافت اخبار و اطلاعاتی مبنی بر تهیه و توزیع گوشت، بدون مجوز قانونی و بهداشتی در یک کارگاه در شهرستان ری، بررسی موضوع در دستور کار ماموران پلیس کلانتری ۱۷۲ حضرت عبدالعظیم (ع) این فرماندهی قرار گرفت.

این مقام انتظامی افزود: ماموران با انجام تحقیقات اولیه موفق شدند، محل توزیع گوشت‌های فاسد و تاریخ مصرف گذشته را در محدوده روستای گلحصار این شهرستان شناسایی کنند.

سرهنگ طرهانی بیان کرد: پس از هماهنگی با مقام قضائی تیمی از ماموران کلانتری در معیت کارکنان اداره دامپزشکی شهرستان ری از محل کارگا بازدید و در بازرسی از این محل حدود ۳۰ هزار کیلوگرم گوشت فاسد و بدون مجوز قانونی کشف کردند. 

فرمانده انتظامی شهرستان ری تصریح کرد: در این عملیات پلیسی یک نفر دستگیر و کارگاه پلمب و متهم پس از تکمیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند. 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت