صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اوباما: اسلام دشمن آمریکا نیست

"باراک اوباما" در آستانه سالروز حمله به برجهای دوقلوی نیویورک از پیروان اسلام و سایر ادیان خواست که آرامش و خویشتنداری خود را حفظ کنند.
کد خبر: ۱۱۹۲۱۸
| |
4112 بازدید

رئیس جمهوری آمریکا در سالروز حمله به مرکز تجارت جهانی نیویورک از مردم این کشور خواست که خویشتنداری دینی خود را حفظ کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، "باراک اوباما" در آستانه سالروز حمله به برجهای دوقلوی نیویورک از پیروان اسلام و سایر ادیان خواست که آرامش و خویشتنداری خود را حفظ کنند.

وی شب گذشته طی سخنانی در کاخ سفید تاکید کرد : ما باید از ایجاد شکاف میان ادیان جلوگیری کنیم. سخنان رئیس جمهوری آمریکا پس از اعتراضات جهانی به تصمیم کلیسای فلوریدا در قرآن سوزی به مناسبت 11 سپتامبر ایراد می شود.
 
اوباما ضمن محکوم کردن این تصمیم افزود: دشمن آمریکا اسلام نیست، بلکه تروریستها و قاتلانی هستند که اسلام را تحریف کرده اند.
 
وی خاطر نشان کرد: تا زمانی که من رئیس جمهورم، همه توانم را به کار می گیرم تا به آمریکاییها یادآوری کنم ما ملتی هستیم که خدایمان یکی است، حتی اگر آن را با اسامی مختلف بنامیم.
 
اوباما با اشاره به بحثهای به وجود آمده درباره تصمیم کشیش کلیسای فلوریدا اظهار داشت : من نگران این مسئله هستم که امروز ما شمار زیادی از این افراد را در کشور داریم که خواهان جلب توجه از طریق اینگونه اقدامات هستند.
 
خاطرنشان می شود که "تری جونز" سرپرست کلیسایی ایالت فلوریدای آمریکا در سخنانی نژادپرستانه و تحریک آمیز اعلام کرده بود در آستانه نهمین سالروز حملات 11 سپتامبر قرآن کریم به آتش کشیده می شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟