میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

القاعده مسئول حمله به ارتش بورکینافاسو

منابع خبری چهارشنبه شب گزارش دادند، یک روز پس از حمله مرگبار به نیروهای ارتش بورکینافاسو که ۵۳ کشته برجای گذاشت، القاعده مسئولیت این حمله را برعهده گرفت.
کد خبر: ۱۱۹۱۷۲۳
| |
2647 بازدید
القاعده مسئول حمله به ارتش بورکینافاسو

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از رویترز، سازمان تروریستی القاعده اعلام کرد که عناصر این گروه به نیروهای ارتش بورکینافاسو در منطقه «کومبری» استان «یاتینگا» واقع در شمال این کشور حمله کردند.

ستاد ارتش بورکینافاسو روز سه‌شنبه اعلام کرد که ۱۷ سرباز و ۳۶ نیروی همکار ارتش در حمله تروریست‌ها در شمال کشور کشته شدند.

در بیانیه ستاد ارتش بورکینافاسو آمده است، یگانی که مورد حمله قرار گرفت در منطقه «کومبری» استان «یاتینگا» مستقر بود و ماموریت کمک به ساکنان فراری این منطقه برای بازگشت به خانه‌های خود را برعهده داشت.

ستاد ارتش بورکینافاسو اضافه کرد: ۳۰ زخمی نیز از منطقه حمله خارج شد و مورد مداوا قرار گرفتند و شمار زیادی از مهاجمان در این حمله کشته و سلاح، مهمات و تجهیزات آنها منهدم شد.

بورکینافاسو از سال ۲۰۱۵ میلادی با حملات تروریستی مکرر گروهک‌های وابسته به القاعده و داعش روبرو است که در ماه‌های اخیر بر شدت آنها افزوده شده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات