ناتو از گسترش مأموریت خود در عراق خبر داد

نمایندگی ناتو در عراق اعلام کرد که ماموریت‌های بیشتری را در زمینه «مستشاری و توانمندسازی» در این کشور اجرا خواهد کرد.
کد خبر: ۱۱۸۸۶۱۲
| |
3964 بازدید
ناتو از گسترش مأموریت خود در عراق خبر داد

به گزارش تابناک، ایسنا نوشت: «رووداو» محدوده ماموریت ناتو در عراق شامل فعالیت‌های مستشاری و توانمندسازی در حمایت از وزارت کشور عراق و فرماندهی پلیس فدرال این کشور خواهد بود.

طبق بیانیه ناتو، این امر براساس درخواست مقامات عراقی و تصمیم شورای آتلانتیک شمالی در ۱۷ اوت ۲۰۲۳ است.

به نقل از میدل ایست نیوز، در همین راستا، خوزه آنتونیو آگوئرو مارتینز، فرمانده ناتو در عراق، با قاسم الاعرجی مشاور امنیت ملی عراق برای تبادل پیام شورای آتلانتیک شمالی دیدار کرد.

ناتو در اجلاس سران خود در لیتوانی در ژوئیه گذشته درباره توسعه ماموریت خود در عراق به درخواست دولت این کشور گفت‌وگو کرده و بر اینکه ماموریت این سازمان با تایید کامل مقامات عراقی انجام می‌شود، تاکید کرده بود.

فرماندهان ناتو بر تعهد خود به حمایت از عراق برای دستیابی به ثبات در این کشور تاکید کردند و تلاش‌ها و پیشرفت‌های مستمر دولت و نیروهای امنیتی عراق برای مبارزه با داعش را تحسین کردند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت