طوفان ۱۵۸۰ نفر را در سیستان راهی بیمارستان کرد

مدیر کل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: در پی وقوع طوفان و ریزگرد در منطقه سیستان یک‌هزار و ۵۸۰ نفر به مراکز درمانی و بیمارستان‌ها مراجعه کردند.
کد خبر: ۱۱۸۴۶۸۳
| |
1859 بازدید
طوفان ۱۵۸۰ نفر را در سیستان راهی بیمارستان کرد


به گزارش تابناک به نقل از دانشجو، مجید محبی مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: در پی وقوع طوفان و ریزگرد در منطقه سیستان یک‌هزار و ۵۸۰ نفر به مراکز درمانی و بیمارستان‌ها مراجعه کردند.

مجید محبی اظهارکرد: در پی موج جدید وزش باد در منطقه سیستان از ۲۷ تیرماه تاکنون در پنج شهرستان زابل، زهک، هامون، هیرمند و نیمروز یک هزار و ۵۸۰ نفر از مردم این منطقه‏ راهی بیمارستان و مراکز درمانی شدند که از این تعداد ۱۰۲ نفر اکنون بستری هستند.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان افزود: مشکل تنفسی، قلبی و چشمی از عمده مشکلات مردم در این مدت بوده است.

وی گفت: تمامی نیروهای ‏امدادی و خدمات‌رسان در مسیرهای ارتباطی منطقه سیستان آماده‌باش ‏هستند تا در صورت نیاز اقدام به کمک‌رسانی به شهروندان کنند.‏

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت