دستگیری عاملان سرقت آهن آلات در مشهد

فرمانده انتظامی مشهد گفت: ماموران کلانتری خلق آباد مشهد توانستند متهم به ۶ فقره سرقت آهن آلات از ساختمان های در حال ساخت را به دام بیندازند.
کد خبر: ۱۱۷۴۷۶۱
| |
3339 بازدید
دستگیری عاملان سرقت آهن آلات در مشهد


به گزارش تابناک به نقل از ایلنا ، سرهنگ احمد نگهبان در تشریح این خبر بیان داشت: یکی از تیم های پیشگیری کلانتری خلق آباد هنگام گشت زنی در جاده کلات مردی جوان را در حال بارکردن آهن آلات یک ساختمان در حال ساخت به داخل یک سه چرخه ضایعاتی مشاهده و بلافاصله برای بررسی موضوع وارد عمل شدند.

وی افزود: ماموران انتظامی پس از دستگیری متهم و انتقال وی به مقر انتظامی در تحقیقات به عمل آمده به ۶ فقره سرقت آهن آلات، شیرآلات و کابل های برق از ساختمان های در حال احداث اعتراف کرد.

سرهنگ نگهبان با اشاره به معرفی متهم به مراجع قضایی، خاطرنشان کرد: عدم رعایت نکات ایمنی مهم ترین عامل سوء استفاده سارقان از ساختمان های در حال ساخت است که با رعایت راه کارهای مناسب از جمله به کارگیری نگهبان، نصب تجهیزات بازدارنده از قبیل دوربین مدابسته می‌توان فرصت ارتکاب سرقت را از سارقان سلب کرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت