صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

افزایش تعطیلات فطر برای هماهنگی با جهان اسلام

کد خبر: ۱۱۶۸۳۷
| |
2894 بازدید

سرویس مجلس تابناک: "سید علی محمد بزرگواری" در خصوص افزایش تعطیلات عید سعید فطر گفت: با توجه به اینکه تعطیلات در روند مسائل اقتصادی و پیشرفت کشور تاثیرات نامطلوبی دارد بنده با اضافه کردن تعطیلات مخالف هست، اما به دلیل اینکه عید فطر یکی از اعیاد اسلامی ماست و در کشورهای اسلامی معمولا به خاطر این عید یک هفته و در عربستان 10روز تعطیل است بنابراین در راستای وحدت بیشتر میان کشورهای اسلامی بهتر است تعطیلات عید سعید فطر افزایش یابد.

نماینده کهکیلویه و بهمئی در مجلس شورای اسلامی در خصوص دلیل مطرح شدن افزایش تعطیلات عید فطرگفت: افزودن به تعطیلات عید فطر در صورتی که بعضی تعطیلات دیگر را حذف کنیم و هماهنگی را با جهان اسلام به وجود آوریم کار خوبی است منتهی اگر بخواهیم این تعطیلات را به 3 روزافزایش دهیم و تعطیلات گذشته هم سر جای خود باشد در روند پیشرفت کشور  تاثیر دارد.

به گزارش خانه ملت، وی در پایان خاطر نشان کرد: افزایش تعطیلات در اختیار دولت است و دولت باید بررسی کند و اگر تمایل به این کار دارد باید لایحه ای را به مجلس تقدیم و مجلس تصویب کند .

نمایندگان مجلس در جلسه علنی دوم شهریور ماه به یک فوریت طرحی رای مثبت دادند که در صورت تصویب نهایی آن، کاهش تعیین ساعت کار در ماه رمضان از اختیارات دولت شده و تعطیلات عید سعید فطر نیز با حذف تعطیلات 29 اسفند و 15 خرداد به سه روز افزایش خواهد یافت.


برای مشاهده جدیدترین اخبار و گزارش ها از مجلس به سرویس مجلس تابناک  مراجعه کنید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟