میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اسلامی: از رفتار غیرحرفه‌ای آژانس متاسف هستیم

رئیس سازمان انرژی اتمی درباره افشای اطلاعات هسته‌ای ایران توسط آژانس گفت: «ما از رفتار سیاسی و غیرحرفه‌ای آژانس در ارتباط با افشای گزارش‌های محرمانه برجام به دیگران متاسف هستیم.»
کد خبر: ۱۱۶۳۳۵۷
| |
6741 بازدید
اسلامی: از رفتار غیرحرفه‌ای آژانس متاسف هستیم

به گزارش تابناک، تسنیم نوشت: محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در گفتگو با اسپوتنیک درباره اقدامات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در خصوص ایران گفت: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اطلاعات برنامه هسته‌ای ایران را به دست مخالفان احیای توافق هسته‌ای می‌دهد.

اسلامی گفت: ما از رفتار سیاسی و غیرحرفه‌ای آژانس در ارتباط با افشای گزارش‌های محرمانه برجام به دیگران متاسف هستیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران خاطر نشان کرد که رابطه سازمان انرژی اتمی ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی بر مبنای پادمان است.

وی افزود: تلاش دشمنان برای نشان دادن عدم نیاز ایران به فناوری هسته‌ای و ادعای تلاش ایران برای دستیابی به تسلیحات نظامی و بمب اتم کذب است.

محمد اسلامی تایید کرد که دستاوردهای هسته‌ای اخیر ایران در زمینه های سلامت، پزشکی، محیط زیست و صنعت است. وی بیان کرد که طبق قانون مجلس ایران غنی سازی اساسا برای موارد صلح آمیز است و ایران همواره به "ان پی تی" متعهد است.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران اظهار کرد: موضوع برجام به تحریم‌های علیه ایران به بهانه ادعاها از جمله ادعای ساخت بمب اتم توسط ایران مربوط می‌شود اما طرفین از تعهدات خود سر باز زدند.

اسلامی در پایان گفت: در واکنش به اظهارات بورل درباره زنده بودن برجام، هر زمان که طرفین برجام به تعهداتشان عمل کنند ما نیز به آن بر خواهیم گشت.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت