سفیر اسبق امریکا: طالبان توانایی ادارهٔ افغانستان را ندارند

- سفیر پیشین امریکا در افغانستان، می‌گوید که گروه طالبان توانایی اداره افغانستان را ندارند.
کد خبر: ۱۱۶۳۳۳۹
| |
5759 بازدید
|
۲
سفیر اسبق امریکا: طالبان توانایی ادارهٔ افغانستان را ندارند


به گزارش تابناک به نقل از شفقنا ، راین کراکر، سفیر پیشین امریکا در افغانستان می‌گوید که طالبان در ۱۷ ماه حاکمیت خود در افغانستان ثابت کردند که توانایی حکومت داری موثر و تامین امنیت در کشور را ندارند.

کراکر در مصاحبه با تلویزیون «صدای امریکا»، ناتوانی طالبان در تامین امنیت را دلیل مسدود شدن سفارتخانه‌ها در کابل خواند.

او گفت: «آنها [طالبان] توانایی تضمین امنیت مردم را ندارند و نمی‌توانند امنیت سفارتخانه‌های خارجی را در کشور تامین کنند. روی همین دلیل ما شاهد مسدود شدن سفارتخانه‌ها استیم. این سفارتخانه‌ها با طالبان نمی‌توانند معامله کنند در صورتیکه مصوونیت آنان در خطر باشد… اکنون جهان می‌داند که این گروه ظرفیت رهبری و حاکمیت در کشور را ندارد.»

سفیر پیشین امریکا در افغانستان گفت که به قدرت رسیدن طالبان در افغانستان، طالبان پاکستانی را تشویق به تشدید حملات کرده است. او گفت: «آنان [طالبان پاکستانی] از همین مسله الهام گرفته اند تا حکومت پاکستان را سرنگون بسازند.»

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۵
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۶ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۰
طالبان اصلا شعور و فهم هیچی را نداره!
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۰
احمق خودش میگه 17 ماه است که حاکمند بعد میگه توانایی ندارند.نه که در زمان حضور شما اوباش افغانستان گل و بلبل بود؟
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت