میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

"مهشاد" در "توران" دیده شد

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سمنان از مشاهده و ثبت تصاویر یک قلاده یوزپلنگ ایرانی در پارک ملی توران این استان خبر داد.
کد خبر: ۱۱۶۱۵۸۵
| |
3166 بازدید

 

به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاینن بهرامعلی ظاهری در گفت‌وگویی، اظهار داشت: مأموران اجرایی پارک ملی توران به همراه تعدادی از گردشگران موسسه طبیعت تهران در حین بازدید از منطقه، موفق به مشاهده و تصویر برداری از یک قلاده یوزپلنگ آسیایی شدند.

وی این یوزپلنگ مشاهده شده از یوزهای شناسنامه‌دار پارک ملی توران است اضافه کرد: این توله یوز، از فرزندان یکی از یوزهای معروف منطقه به نام "حرب" است.

به گفته مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سمنان، جنسیت این توله یوز مشاده شده ماده نام آن نیز "مهشاد" است

ظاهری همچنین پیش از این با اشاره به تعداد یوزپلنگ‌های شناسنامه‌دار و شناسایی شده پارک ملی توران گفته بود: تعداد ۱۷ قلاده یوزپلنگ آسیایی در طبیعت پارک ملی توران شناسایی و نام‌گذاری شده‌اند.

وی افزود: بر اساس پایش‌های انجام‌شده، تعداد ۶ قلاده از این گربه‌سانان نادر، "یوزپلنگ‌های ماده‌ زایا هستند که در طبیعت پارک ملی توران زیست می‌کنند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات