فوتو نیوز تابناک
مخبر: دشمنان به دنبال فرار سرمایه و ایجاد ناامنی اقتصادی در کشور هستند / وزیر خارجه امریکا: تنشها بین واشنگتن و پکن کاهش یافته است
وزیر امور خارجه آمریکا که خودش را برای یک سفر کم سابقه به چین آماده میکند، گفت: تنشهای بین واشنگتن و پکن کاهش یافته است؛ اما نسبت به مقاصد چین در قبال تایوان هشدار داد.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۴۴
در انتظار بررسی: ۱۴
انتشار یافته: ۶۳
پاسخ ها
میثم
| ۱۱:۳۲ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۲
ساعت خواب
من که سواد اقتصادی بالایی ندارم اینو متوجه شده ، مخبر کوجایی
ناشناس
| ۱۱:۳۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۲
یعنی الان اینقدر دشمن قویه که هر کاری بخواد میکنه؟
الان دقیقاً شما مسئولین چکار میکنید؟
میشه یکی به من پاسخ بده؟؟
اما زمستان اروپا بر خلاف این دکترین سرد بسیار راحتتر و بدون حتی یک ساعت خاموشی یا سهمیه ای شدن برق یا گاز گذشت. البته درگیری اکراین باعث بالا رفتن و تشدید تورم که نتیجه پخش پول و صفر شدن نرخ بهره در اروپا و امریکا بدلیل کرونا بود شده و دقیقا به همین علت هست که هر چه می گذرد مواضع امریکا و اروپا در مورد حمایت از اکراین و بر ضد پوتین و روسیه و متاسفانه ایران بدلیل ارسال پهباد به روسیه سخت تر می شود. چون روسیه در بدترین موقعیت دنیا و غرب که درگیرهزینه سنگین پاندمیک کرونا بود وارد عملیات نظامی علیه اکراین شد. پس روسیه الان 600 میلیارد دلار ذخایر فریز شده دلار و یورو و طلا در کشورها و بانکهای غربی دارد. تضور می کنید دولتهای اروپا که هزینه سنگینی بابت گرانی گاز دادند حالا به این راحتی از این 600 میلیارد دلار و غرامت جنگی که پوتین و روسیه باید بپردازد عبور خواهند کرد؟ همین هست که پوتین اصرار به ادامه عملیات دارد چون برایش روشن کردند که حتی در صورت عقب نشینی باید تمام این غرامت را تمام و کمال پراخت کند. متاسفانه ارسال پهباد از سوی ایران به روسیه در بدترین زمان خود بود و فقط امیدوار باشیم که ایران بتواند در برابر اصرار و فشار اهرمهای پیدا و پنهان پوتین در مورد ارسال بیشتر موشک و پهباد مقاومت کند در غیر این صورت دیر با زود ما هم باید مسولیت این همراهی را بپذیریم ووضعیت امروز روابط خارجی چین و کره جنوبی با ایران و وضعیت اقتصاد تنها شروع ان هست .و این را هم اضافه کنیم متاسفانه اگر روسیه می تواند با احتمال فروپاشی امنیت ذخایر هزاران کلاهک اتمی خود سپری برای فشار بیش از حد اروپا و امریکا برای خود مانند زمان فروپاشی شوروی در 1991 درست کند ولی ما حتی ان را هم نداریم و خودمان راحت گفتیم بدنبال سلاح بازدارنده نیستیم. تصمیم ایران خیلی حساس و سرنوشت ساز هست.
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟






