صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

نخستین خودروهای وارداتی در بورس کالا پذیرش شد

در جلسه هیات پذیرش بورس کالا ۱۹ هزار دستگاه از محصولات چانگان از سوی خودروسازی سایپا و ۲ هزار و ۱۴۰ دستگاه از محصولات کیا به عنوان نخستین خودروهای وارداتی در بورس کالا پذیرش شدند.
کد خبر: ۱۱۵۷۶۰۰
| |
5919 بازدید
نخستین خودروهای وارداتی در بورس کالا پذیرش شد

 

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، در ادامه عرضه خودروهای داخلی در بورس کالای ایران، درخواست پذیرش خودروهای وارداتی در بورس کالا در هیات پذیرش این بورس مورد بررسی قرار گرفت که در پایان، پذیرش ۱۹هزار دستگاه از محصولات چانگان از سوی خودروسازی سایپا و ۲ هزار و ۱۴۰ دستگاه از محصولات کیا از سوی شرکت کوشا خودرو نگین به تصویب رسید.

همچنین در ادامه عرضه پرحجم محصولات ایران خودرو در بورس کالا نیز امروز گروه محصولات دنا از سوی این خودروسازی با تعهد عرضه کامل تولید منهای تعهدات قبلی فروش، طرح جوانی جمعیت و خودروهای فرسوده برای عرضه در بورس کالا مورد پذیرش قرار گرفت.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار