اعتراض بارسلونا به محرومیت لواندوفسکی رد شد

تلاش برای باشگاه بارسلونا در مورد محرومیت سه جلسه‌ای مهاجم لهستانی‌اش جواب نداد.
کد خبر: ۱۱۵۳۴۳۱
|
۱۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۱ 05 December 2022
|
7143 بازدید

به گزارش تابناک، پس از اینکه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اسپانیا، روبرت لواندوفسکی را سه جلسه از همراهی بارسلونا در ادامه بازی‌های باشگاهی پس از پایان مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ قطر محروم کرد، باشگاه بارسلونا درخواست تجدیدنظر در حکم صادره را به فدراسیون فوتبال اسپانیا داد، اما حالا رسانه اسپانیایی «رِلوو» خبر می‌دهد که درخواست فرجام خواهی این باشگاه کاتالونیایی در مورد محرومیت مهاجم لهستانی‌اش پذیرفته نشده و این بازیکن باید محرومیت سه جلسه‌ای خود را بگذارند.

لواندوفسکی در برتری ۲ بر یک بارسلونا مقابل اوساسونا در هفته چهاردهم لالیگای اسپانیا (آخرین بازی بارسلونا پیش از آغاز جام جهانی قطر) در دقیقه ۳۰ بازی اخراج شد و برای نشان دادن نارضایتی‌اش از تصمیمات داور، با پشت انگشت اشاره دست راست خود بینی‌اش را لمس کرد. این رفتار او به منزله تحقیر داوران تلقی شد و اگرچه خود بازیکن مدعی شده که مخاطبش سرمربی تیم ژاوی هرناندس بود، برای او مجازاتی سنگین به همراه داشت.

محرومیت سه جلسه‌ای لواندوفسکی به ترتیب از بازی مقابل اسپانیول در نوکمپ، مقابل اتلتیکومادرید در متروپولیتانو و حریف بعدی بارسا در جام حذفی که هنوز مشخص نیست، خواهد بود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت