صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توصیف سارکوزی به بچه ولگرد جمهوری

تحلیلگر مطبوعات شبکه تلویزیونی فرانس 24 درباره جنجال ناشی از اقدام هفته نامه معتبر "ماریان" فرانسه در توصیف سارکوزی به عنوان "بچه ولگرد جمهوری" در صفحه اول شماره اخیر خود گفت : مطلب چاپ شده موجب جنجال شدیدی در فرانسه شده است .
کد خبر: ۱۱۴۴۱۵
| |
7029 بازدید

توصیف سارکوزی رئیس جمهوری فرانسه با عنوان " بچه ولگرد جمهوری " در یکی از نشریات معتبر فرانسوی جنجال به پا کرده است.

به گزارش واحد مرکزی خبر، تحلیلگر مطبوعات شبکه تلویزیونی فرانس 24 درباره جنجال ناشی از اقدام هفته نامه معتبر "ماریان" فرانسه در توصیف سارکوزی به عنوان "بچه ولگرد جمهوری" در صفحه اول شماره اخیر خود گفت : مطلب چاپ شده موجب جنجال شدیدی در فرانسه شده است .

برخی از نمایندگان پارلمان حزب اتحاد برای جنبش مردمی (حزب او ام پ سارکوزی) خواستار این شده اند که مدیران نشریه ماریان به طور علنی از سارکوزی عذرخواهی کنند.

اما چپ گرایان فرانسوی محتاطانه تر با این قضیه برخورد کرده اند و اعلام کرده اند عبارت بچه ولگرد عبارت مناسبی نیست و به هر ترتیب باید رعایت حال مقام ریاست جمهوری مد نظر قرار گیرد.

این در حالی است که مدیران ماریان اقدام خود را موجه دانسته اند و آن را به تدابیر امنیتی اعلام شده از سوی نیکلا سارکوزی در گرونوبل نسبت داده اند و گفته اند این تدابیر شایسته شیوه های لاتی است.

نشریه ماریان همچنین به شدت از سارکوزی انتقاد کرده و نوشته است هیچ مرز ایدئولوژیک برای سارکوزی وجود ندارد و هیچ اصل متعالی و دستور اخلاقی بر وی تاثیر گذار نیست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟