صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ترافیک در جاده کرج - چالوس

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز گفت: ترافیک از سد امیرکبیر تا گچسر در جاده کرج-چالوس نیمه سنگین است.
کد خبر: ۱۱۴۲۳۹۵
| |
7379 بازدید
ترافیک در جاده کرج - چالوس

عکس آرشیوی است.

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز، زندی فر گفت: ترافیک از کرج تا بیلقان، روان؛ از بیلقان تا آدران، نیمه سنگین؛ از سد امیرکبیر تا گچسر، نیمه سنگین؛ از هزارچم تا گچسر، روان و از گچسر تا هزارچم، نیمه سنگین صورت است.

او می‌گوید: ترافیک در آزادراه کرج-تهران از کرج تا کیلومتر بیست و پنج این محور، روان؛ از این نقطه تا عوارضی قدیم تهران، روان و از این نقطه تا تهران، روان است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز گفت: ترافیک در آزادراه تهران-کرج از پایتخت تا عوارضی قدیم این شهر، روان؛ از این نقطه تا کیلومتر ۲۵ آزادراه، نیمه سنگین و از این نقطه تا کرج، روان گزارش شده است.

زندی فر افزود: ترافیک در آزادراه کرج-قزوین از ترمینال شهید کلانتری تا گلشهر، نیمه سنگین و عکس آن، روان است.

او می‌گوید: همچنین ترافیک در مسیر رفت و برگشت بین آبیک و طالقان روان است.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات