صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ترافیک محور کندوان سنگین است

رئیس مرکز مدیریت راه های مازندران وضعیت ترافیک در محور کندوان مسیر جنوب به شمال محدوده پل زنگوله را سنگین اعلام کرد.
کد خبر: ۱۱۴۲۱۵۶
| |
5229 بازدید

عکس آرشیوی است.

به گزارش «تابناک»، سید محسن هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ترافیک سنگین در محور کندوان اظهار داشت: با توجه به تصاویر دریافتی از سامانه‌های هوشمند، در حال حاضر تردد در محور کندوان مسیر جنوب به شمال محدوده پل زنگوله تا سیاه بیشه سنگین و در دیگر محورهای تردد به صورت عادی و روان جریان دارد.

وی با بیان اینکه از نظر جوی شاهد بارش باران در نواحی غربی و مرکزی استان هستیم، از رانندگان خواست در تردد از مسیرها به مقررات توجه بیشتری داشته باشند.

هاشمی تصریح کرد: همچنین کمربندی محمود - فریدونکنار به دلیل تخریب بخشی از دیواره پل تقاطع روگذر فریدونکنار مسدود است.

به گزارش مهر، طبق اعلام مرکز مدیریت راه‌ها محور کندوان و هراز یک طرفه است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان