صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

احتمال افزایش قیمت بلیت هواپیما

در جلسه کارگروه حمل و نقل کشور که به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، به منظور ساماندهی وضعیت حمل و نقل هوایی کشور، مسائل کلان صنعت هوانوردی کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
کد خبر: ۱۱۴۱۰۹
| |
11068 بازدید

کارگروه حمل و نقل کشور موضوع افزایش قیمت بلیت هواپیما و تعیین فرودگاههای فعال و غیرفعال کشور را بررسی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در جلسه کارگروه حمل و نقل کشور که به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، به منظور ساماندهی وضعیت حمل و نقل هوایی کشور، مسائل کلان صنعت هوانوردی کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین طرح جامع فرودگاهها برای تعیین تعداد فرودگاههای فعال و غیر فعال در این جلسه بررسی شد.

براساس اعلام شرکت فرودگاههای کشور، هم اکنون 54 فرودگاه در کشور داریم که گفته می شود از این تعداد، 34 فرودگاه غیر فعال هستند. حمید بهبهانی وزیر راه و ترابری دلیل غیرفعال بودن برخی فرودگاهها را نداشتن مسافر اعلام کرده است.

بررسی ضرورت احداث فرودگاه در نقاط مختلف کشور و موضوع تعرفه بلیت هواپیما از جمله موضوعاتی بود که در این جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در حال حاضر وزارت راه و ترابری با محوریت سازمان هواپیمایی کشوری بحث افزایش قیمت بلیت هواپیما در فاز اول و آزادسازی قیمت آن در مرحله دیگر - همزمان با اجرای هدفمندی یارانه ها در کشور- را پیگیری می کند.

حمید بهبهانی وزیر راه و ترابری، سید مسعود میرکاظمی وزیر نفت، مسعود زریبافان معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید وامور ایثارگران، محمد جواد محمدی زاده معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست،‌ محمد رویانیان مشاور رئیس جمهور و رئیس ستاد حمل و نقل و مدیریت مصرف سوخت کشور و ابراهیم عزیزی معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور از جمله اعضای کارگروه حمل و نقل کشور به شمار می روند.
 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۰ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۴
گل بود به سبزه نيز آراسته شد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۶ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۴
دلیل این هست که مردم بهینه مصرف کنند و الکی با هواپیما این ور و آن ور نروند!
ناشناس
|
-
|
۱۰:۲۴ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۴
احتمال؟؟؟ شك نكنيد كه افزايش قيمت انجام ميشه!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۴ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۴
مبارك است انشاالله
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۸ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۴
قرار بود یارانه بنزین که حذف میشه حمل ونقل عمومی کیفیتش بالا بره گرون!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟ هم نشه پس چی شد؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۵ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۴
خوبه خودشون میگن که: (دلیل غیرفعال بودن برخی فرودگاهها را نداشتن مسافر اعلام کرده است) چرا مسافر برای سفر خود راه هوایی رو که سریع ترین و بهترین است رو انتخاب نمیکنه :
1- نا امن بودن سیستم هوایی کشور.
2- کیفیت پایین سرویس دهی به مسافران.
3- بی نظمی و بی برنامگی شرکت های هوایی(تاخیرهای بیش از اندازه پروازها)
4- بی توجهی مسئولین مرتبط به این قضایا.
5- با همه اینها از همه بدتر که آدمو میسوزونه هزینه بالای بلیط هاست.
اگه همه چیز خوب بود مسلما کسی به گرونی اهمیت نمیداد. ولی وقتی کیفیت پایینی داره معلومه کسی برای مسافرتش پولی برای پرواز خرج نمیکنه...!!!!!!!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۹ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۴
گران کردن بدلیل نداشتن مسافر ! این خنده دار ترین دلیلی است که عنوان می شود. زیرا برای حل مشکل نداشتن مسافر، باید بلیط را ارزان کرد. چرا راحت و رو راست نمی گویند که نتیجه تحریمها همینهاست!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۸ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۴
حالا بگيد بازم تحريمها تاثير نداره بدليل کمبود هواپيما و تحريم بنزين و عدم فروش قطعات هواپيما به ايران روز بروز هواپيماها کم ميشن و براي جبران کسري درامد بليت و گران ميکنن. البته تحريمها تاثيري رو دولت نداره و فقط رو ملت تاثير ميذاره.
ناشناس
|
-
|
۱۳:۵۱ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۴
مهم نیست اگه گرون بشه زیر 10درصد تورمه...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۷ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۴
نه که الان خیلی ارزونه!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟