میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

۳ کشته در پی واژگونی خودرو در جاده هراز

رئیس پلیس راه استان مازندران از واژگونی خودروی تویوتا «رافور» در محور هراز خبر داد و گفت: متاسفانه در این حادثه ۳ سرنشین خودرو در دم جان خود را از دست دادند.
کد خبر: ۱۱۲۳۹۲۲
| |
7537 بازدید
۳ کشته در پی واژگونی خودرو در جاده هراز

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه خبری پلیس، یدالله جهانتاب با اعلام این خبر اظهار کرد: برابر اعلام مرکز فوریت های پلیسی مبنی بر واژگونی یک دستگاه خودروی تویوتا رافور در محور هراز، ماموران پلیس راه و انتظامی و یگان های امدادی به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: پس از حضور ماموران و در بررسی صحنه مشخص شد، متأسفانه در این حادثه ۳ نفر از سرنشینان خودرو سواری تویوتا رافور (همسر، دختر و داماد) خانواده به علت شدت جراحت در دم فوت و راننده (پدر خانواده) مصدوم و به مرکز دمانی منتقل شد.

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مازندران تصریح کرد: علت وقوع این حادثه تلخ توسط کارشناسان تصادفات پلیس راه، ناتوانی راننده در کنترل وسیله نقلیه به علت خستگی و خواب آلودگی عنوان شده است.

جهانتاب در خاتمه به شهروندان توصیه کرد: ضمن خودداری از رانندگی در حالت خستگی و خواب آلودگی و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، با سرعت مطمئنه رانندگی کنند تا از بروز حوادث جاده ای پیشگیری شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار