صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شیطنت وهابی‌ها در مدینه+ عکس

کد خبر: ۱۱۲۳۰۵
| |
45473 بازدید

بار ديگر، دست عناد و لجاج وهابي‌ها در مدينه منوره، گريبان اسلام را گرفته و در اقدامي خصمانه، نام مبارك «محمد المهدي حيّ» را به «محمد المهدي» تغيير داده است.

به گزارش فارس ، در دو حياط جانبي مسجدالنبي (ص) كه به‌كمك چتر‌هايي مسقف مي‌شوند، نام‌هاي شريف اهل بيت عصمت و طهارت (ع) به شيوه زيبايي حك شده است. البته در كنار اين اسامي، نام‌برخي صحابه رسول خدا (ص) از عاقبت به خيران آنان گرفته تا ديگران، به چشم مي‌خورد.


محلي كه اسامي اصحاب و اهل بيت حك شده است


اين حكاكي‌ها توسط عثماني‌ها صورت گرفته و جلوه زيبايي به اين قسمت‌ بخشيده است. به ويژه‌ آن‌كه شيعيان با ديدن اين اسامي شريف، حال و هواي ديگري را در شهر پيامبر (ص) تجربه مي‌كنند.

متأسفانه از دو سال پيش، دست عناد و لجاج وهابي‌ها گريبان اين اسامي منقوش را نيز گرفته است. به طوري كه در اصلاحاتي ناشيانه، نام مبارك «محمد المهدي حي» را ـ چنانچه در تصوير مشهود است ـ به «محمد المهدي» تغيير داده‌اند.


شيطنت وهابيون در مخدوش ساختن نام مبارك امام مهدي


اين معاندان كه وجهه اسلام را نيز خدشه‌دار كرده‌اند، با دست‌بردن در حكاكي نام زيباي امام زمان (عج)، اتصال حرف «ح» به حرف «ي» را كه نمادي از حيات و زنده‌بودن امام زمان (عج) است را به هم زده‌اند و به صورت ناشيانه‌اي، زائده‌اي بر حرف «ي» افزوده‌اند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
-
|
۰۹:۳۸ - ۱۳۸۹/۰۵/۱۴
پس اون موقع "ی" مهدی کجا بوده لطفا کمی دقت کنید؟
علي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۱ - ۱۳۸۹/۰۵/۱۴
به کوري چشمان ناپاک وهابيت مولاي ما زنده است ،سايه ملکوتي و وجود مقدس فرزند پيامبر باعث دلگرمي و طراوت دلهاي مومنان است و وهابيت بي ارزش ،پست تر تر از آن است که بخواهد وجود فرزند حسين ابن علي ( ع ) را انکار نمايد . هرچند اين وهابيون احمق و بي سواد در حدي نيستند که بخواهند در مورد چنين مطالبي ابراز عقيده کنند. همان بهتر که در اين لجنزاري که از اعتقادات سخيف و بي ارزش خود درست کرده اند دست و پا بزنند و روز به روز در چاه ناداني و گمراهي پايينتر بروند .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۲ - ۱۳۸۹/۰۵/۱۴
اگه منظورتون اون "ی" وسط کادره که اون بره مهدی هست و بالاتر از مهد نوشته شده.
من که نفهمیدم شما کدوم ی رو میگین
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۲ - ۱۳۸۹/۰۵/۱۴
او خواهد آمد ....
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۴ - ۱۳۸۹/۰۵/۱۴
وقتی کسی چیزی نگوید این وها دست به هر کاری که دلشان بخواد می زنند. از سایت تابناک بخاطر درج این خبر متشکرم و می خواهم به روشنگری خود ادامه دهد.
با تشکر
کريم هوشنگي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۱ - ۱۳۸۹/۰۵/۱۴
يا مهدي ادرکنا عجل علي ظهورک
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۳ - ۱۳۸۹/۰۵/۱۴
در تصویر فوق چیزی پیدا نیست
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۴ - ۱۳۸۹/۰۵/۱۴
من چند تا عکس که خودم از همین مکان گرفتم رو دارم ولی نمیدونم که چه جوری برای شما بفرستم
ناشناس
|
United States
|
۱۱:۰۲ - ۱۳۸۹/۰۵/۱۴
ما که چیزی نفهمیدیم. حتما املاش غلط بوده و الان درستش کردن. از نظر املایی الان همه چیش درسته.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۶ - ۱۳۸۹/۰۵/۱۴
لطفا چنانچه مقدوراست نمائی ازتصویر سابق رادرج نمائید.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟