صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

هشدار مرکز پیشگیری از بیماری آمریکا درمورد آبله میمون

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا اعلام کرد که پیش بینی می شود شمار افراد مبتلا به آبله میمون در آینده در این کشور افزایش یابد.
کد خبر: ۱۱۲۰۵۱۵
| |
5061 بازدید
هشدار مرکز پیشگیری از بیماری آمریکا درمورد آبله میمون

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، جنیفر مک کویستون معاون مدیر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا در مصاحبه با شبکه هیالیو نیوز گفت: احتمالاً موارد دیگری از ویروس آبله میمون در آمریکا گزارش می شود.

به گفته مک کویستون، تا کنون آزمایش چهار مرد در آمریکا به ارتوپاکس جنس ویروس هایی که آبله میمون به آن تعلق دارد، مثبت شده اند.

از اواسط اردیبهشت ماه تا کنون چندین مورد آبله میمون در ۱۶ کشور جهان از جمله اروپا و آمریکا ثبت شده است.

آژانس بهداشت اتحادیه اروپا روز دوشنبه اعلام کرد بیماری آبله میمون به راحتی بین انسان‌ها منتشر نمی‌شود و سرایت آن از فردی به فرد دیگر تحت شرایط خاصی صورت می‌گیرد.

کارشناسان سازمان جهانی بهداشت همچنین بر این باورند که سرایت ویروس آبله میمون از انسان به انسان سخت و شیوع این بیماری در سطح گسترده بعید است.

به اعتقاد دکتر آندره آمون از مرکز پیشگیری از بیماری‌های اتحادیه اروپا شیوع ویروس آبله میمون در سطح گسترده بسیار پایین است چون سرایت از طریق تماس پوستی و رابطه جنسی انجام می‌شود.

آبله میمون یک عفونت ویروسی نادر و شبیه به آبله انسان است و اولین بار در سال ۱۹۵۸ در میمون‌هایی که برای تحقیق نگهداری می‌شدند، کشف شده و اولین مورد آبله میمون در انسان نیز در سال ۱۹۷۰ میلادی شناسایی شد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات