آشوب جوی در خوزستان
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای خوزستان با بیان اینکه شرایط گرد و غباری امروز غیرقابل پیشبینی بوده است، گفت: هنوز تصمیمی برای تعطیلی اتخاذ نشده اما در حال بررسی هستیم.

به گزارش «تابناک»، محمدجواد اشرفی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت وقوع گرد و غبار در خوزستان در صبح امروز (۵ اردیبهشتماه) اظهار کرد: این وضعیت در پی آشوب جوی که غیرقابل پیشبینی بوده ایجاد شده است؛ روز گذشته در آبادان و خرمشهر نیز این شرایط ایجاد و شاهد کاهش دید افقی بودیم اما سریعا این وضعیت رفع شد.
وی افزود: تا ساعت ۸ صبح شرایط اهواز خوب بود اما به صورت ناگهانی وضعیت تغییر کرد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: با توجه به جریانات همرفتی در کشور عراق در دو سه روز آینده احتمال چنین شرایطی که قابل پیشبینی نیستند، وجود دارد.
اشرفی با بیان اینکه کارگروه اضطرار مقابله با آلودگی هوا در حال برگزاری است، گفت: هنوز تصمیمی برای تعطیلی اتخاذ نشده اما در حال بررسی هستیم و در صورت تعطیلی سریعا موضوع اطلاعرسانی میشود.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳۳
انتشار یافته: ۶
نياز به بررسي ريشه اي ندارد به نظرتان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عجيب نيست ؟؟
مردم اين خطه دلاور پرور و مبارز آيا بايد اين گونه تاوان بي فكري و عدم اقدام را بدهند..
آيا راهكار علمي وجود ندارد ..
پاشش مانچ و هزاران كار ديگر ..
طور خدا بسه اين همه تعلل وبي فكري
نقش استاندار ویژه راهم نفهمیدیم اصلا کجاست؟
بخدا خسته شدیم
بخدا داغونیم
ننگ بر همتون ننگ،
بخدا دیشب همه رو حلال کردم فقط از شما مسئولین نمی گذرم البته اگه به چیزی اعتقاد داشته باشید.
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟



