میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بانیان حادثه حرم مطهر رضوی به اشد مجازات برسند

جمعی از علمای اهل سنت خراسان شمالی ضمن محکومیت جنایت اتفاق افتاده در حرم مطهر رضوی، از دستگاه امنیتی و قضایی خواستند بانیان این اقدام را به اشد مجازات برسانند.
کد خبر: ۱۱۱۲۳۷۶
| |
9087 بازدید
بانیان حادثه حرم مطهر رضوی به اشد مجازات برسند

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، جامعه علما و روحانیون اهل تسنن خراسان شمالی در بیانیه ای ضمن محکوم کردن هتک حرمت به آستان مقدس حرم مطهر رضوی و این اقدام جنایتکارانه، از دست داشتن عناصر گروهک‌های تکفیری و مزدوران استکبار جهانی در این حادثه غیر انسانی خبر دادند.

در بیانیه مزبور آمده است:

حادثه امروز در مشهد مقدس و هتک حرمت به بارگاه ملکوتی امام رضا رضی الله عنهم قطعاً نمی‌تواند امراض شخصی باشد و بلکه ضارب با حمله به سه نفر از روحانیون معزز شیعی ثابت نموده که از عناصر خودفروخته و اجیر شده استکبار جهانی و گروهک‌های تکفیری می‌باشند.

امروز آمریکا و اسرائیل و گروهک‌های تکفیری از امنیت بی نظیر ایران و متلاشی شدن نقشه‌های شومشان در سوریه و عراق توسط سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی عزیز به ستوه آمده اند و برای درمان شکستگی شأن در پروژه‌های اسلام هراسی در جهان اسلام دست به چنین اقدامات ناجوانمردانه و غیر بشری می‌زنند.

ما روحانیون اهل سنت خراسان شمالی ضمن محکوم نمودن این اقدامات جنایتکاران از دستگاه‌های نظامی و امنیتی و اطلاعاتی کشور خواستاریم هرچه زودتر عاملان این حادثه ناجوانمردانه را به اشد مجازات برسانند.

ما علمای اهل سنت، ضمن تسلیت شهادت و مجروح شدن سه تن از برادران عزیزمان به محضر مبارک مقام معظم رهبری و خانواده‌های ایشان و ملت ولایت مدار ایران اسلامی برای دیگر مجروحان این حادثه عافیت و سلامتی را از درگاه ایزد منان خواستاریم. من الله توفیق

الحاج گلدی آخوند کمالی و الحاج خالمحمد آخوند سرفراز و دیگر علما و روحانیون اهل سنت خراسان شمالی

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات