صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

افزایش سهم بشر در انتشار گاز CO۲

نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد: بشر به تازگی بیشترین سهم را در افزایش انتشار گاز گلخانه ای دی اکسید کربن (CO۲) در جهان داشته است.
کد خبر: ۱۱۰۸۷۳۳
| |
7523 بازدید
افزایش سهم بشر در انتشار گاز CO۲

 

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، آژانس بین‌المللی انرژی روز سه‌شنبه اعلام کرد: انتشار دی‌اکسید کربن در جهان با شش درصد افزایش در سال ۲۰۲۱ به رکورد ۳۶.۳ میلیارد تن رسید که تاکنون بالاترین میزان است.

در این بیانیه آمده است: افزایش در انتشار بیش از دو میلیارد تن دی‌اکسید کربن در جهان، بزرگ‌ترین میزان آن در تاریخ بوده است.

همچنین در این بررسی به استفاده گسترده از زغال سنگ برای رشد بیشتر همزمان با بازگشت اقتصاد جهانی به وضعیت عادی پس از بحران کووید اشاره شده است.

به گزارش ساینس الرت، همچنین در گزارش فوق آمده است که سهم بیشتری از افزایش انتشار گازهای گلخانه‌ای در جهان نسبت به قبل از همه‌گیری، مربوط به چین است، کشوری که بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ میلادی ۷۵۰ میلیون تُن افزایش انتشار این گازها را داشته است.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات