ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

مرگ ۲۱۷ بیمار کرونایی دیگر در ترکیه

وزیر بهداشت ترکیه اعلام کرد طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۱۷ بیمار کرونایی دیگر در این کشور جان خود را از دست دادند.
کد خبر: ۱۰۸۳۷۷۰
| |
3945 بازدید
مرگ ۲۱۷ بیمار کرونایی دیگر در ترکیه

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما از آنکارا، وزیر بهداشت ترکیه از ثبت ۲۶ هزار و ۲۱۷ ابتلای جدید به ویروس کووید-۱۹ در این کشور خبر داد.

فخرالدین کوجا گفت: از ۳۵۱ هزار و ۱۸۴ آزمایش کرونای انجام شده در ۲۴ ساعت گذشته، نتیجه ۲۶ هزار و ۲۲۷ نفر مثبت شده است.

وی افزود: طی۲۴ ساعت گذشته ۲۱۷ بیمار کرونایی جان خود را از دست داده و تعداد ۲۷ هزار و ۶۶۸ نفر نیز بهبود یافته اند.

عفونت با ویروس کرونا یا کووید-۱۹، برای نخستین بار در اواخر سال ۲۰۱۹ در چین گزارش شد و به سرعت شیوع یافت و موارد ابتلا به آن افزایش یافت. با گذشت مدت زمان بسیار کوتاهی، موارد ابتلا به عفونت با ویروس کرونا در اکثر کشور‌های جهان مشاهده شد و به همین خاطر سازمان بهداشت جهانی در مارس سال ۲۰۲۰ پاندمی (همه گیری) این ویروس را اعلام کرد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟