صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دستگیری جاعل حرفه‌ای

کد خبر: ۱۰۸۰۸۵
| |
2840 بازدید

جاعل حرفه‌اي توسط پليس شهريار دستگير شد.

به گزارش فارس به نقل از ستاد اطلاع‌رساني فرماندهي نيروي انتظامي استان تهران، با تلاش ماموران پليس اطلاعات و امنيت عمومي، جاعل حرفه‌اي سابقه‌دار مارليك كه كارت شناسايي، شناسنامه و مهر تعدادي از ادارات دولتي را جعل كرده بود، دستگير و روانه زندان شد.

در پي دريافت خبري مبني بر جعل و كلاهبرداري توسط فردي به نام «احمد ـ م» 53 ساله در مارليك، مأموران پليس اطلاعات وامنيت عمومي شهريار رسيدگي به موضوع را در دستور كار خود قرار دادند.

مأموران با انجام اقدامات اطلاعاتي پس از شناسايي منزل جاعل، با هماهنگي‌هاي لازم به آدرس به دست آمده اعزام شدند و متهم را دستگير و در بازرسي از محل 15 قطعه انواع كارت‌هاي شناسايي جعلي و سه جلد شناسنامه جعلي و 114 قطعه سيمكارت(دائمي) باز نشده و پلمب، تعداد زيادي انواع مهر اعم از مهر بانك‌هاي دولتي، شوراي اسلامي روستا، شركت‌ها و مشاورين املاك و اوراق زيادي از قبيل اسناد ملكي و قولنامه‌هاي جعلي جهت كلاهبرداري ملكي كشف كردند.

اموال كشف شده به همراه متهم به مقر انتظامي منتقل و پس از اعتراف متهم به جرم خود، با تشكيل پرونده جهت سير مراحل قانوني به مراجع قضايي معرفي شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟