ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آلمان به ناوالنی جایزه دموکراسی و آزادی اندیشه داد

جایزه آلمانی بزرگداشت مدافعان دموکراسی و آزادی اندیشه ، دیروز(چهارشنبه) به «الکسی ناوالنی» و مؤسسه مبارزه با فساد وی تحت عنوان « اف. کی.بی» اعطا شد.
کد خبر: ۱۰۸۰۶۲۲
| |
3660 بازدید

 

به گزارش تابناک به نقل از القدس العربی، «لئونید ویلکوف»، که هم پیمان ناوالنی است و در تبعید به سر می برد، هنگام دریافت جایزه ام ۱۰۰ در شهر پوتسدام(در نزدیکی برلین)، گفت: « حتما به راهمان ادامه می دهیم».

وی افزود:« با وجود سرکوب شدن از جانب دولت روسیه، ثابت کردیم که فساد یک چالش برای حقوق بشر است».

دادگستری روسیه فعالیت هایی همچون حق انتشار مطلب در اینترنت، سازماندهی تظاهرات یا نامزدی در انتخابات رابرای بنیاد ناوالنی ممنوع کرده است.

ناوالنی که از اواخر سپتامبر گذشته به اتهام اختلاس (که به گفته وی جعلی است) در زندان به سر می برد) در بازجوییها با شبهه « تشکیل یک بنیاد تندرو» مورد هدف قرار گرفته است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟