ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ناوگروه روسیه در بندرگاه انزلی پهلو گرفت

ناوگروه روسیه با دو ناو و یک شناور پشتیبانی برای حضور در مسابقات جام دریا در بندرانزلی پهلو گرفت.
کد خبر: ۱۰۷۰۹۰۵
| |
9103 بازدید
ناوگروه روسیه در بندرگاه انزلی پهلو گرفت


به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، ناوگروه کشور روسیه سومین ناوگروه اعزامی به مسابقات بین المللی جام دریا پیش از ظهر پنجشنبه وارد آب‌های جمهوری اسلامی ایران شد و در بندرگاه انزلی پهلو گرفت.

این ناوگروه متشکل از دو فروند ناو «ولگا دونسک» و «ماخاچ کالا» است که با ۱۰۶ نفر نیروی نظامی در بندر انزلی پهلو گرفته است.

روز گذشته نیز ناوگروه جمهوری آذربایجان با دو ناو G_۱۲۲ و G_۱۲۴ و با ۶۶ نیروی نظامی در بندر انزلی پهلو گرفته بود.

همچنین صبح دوشنبه دو ناو «مانگیستاو» و «ساری آرکا» از کشور قزاقستان وارد آب‌های داخلی ایران شده و پس از پهلو گیری در بندرگاه انزلی مورد استقبال ناوگان شمال نیروی دریایی قرار گرفتند.

ناو‌های موشک انداز جمهوری اسلامی ایران جوشن و پیکان نیز در این دوره از مسابقات حضور خواهند داشت.

این ششمین دوره از مسابقات بین المللی نظامی جام دریاست که با حضور ۴۰۰ ورزشکار برای نخستین بار به میزبانی ایران و در ناوگان شمال نیروی دریایی ارتش با حضور ورزشکاران کشور‌های ایران، روسیه، قزاقستان و آذربایجان برگزار می‌شود.

مسابقات بین المللی جام دریا در بخش شناوری مراحل تیر اندازی سطحی، هوایی، مهار بویه در دریا و کنترل صدمات را شامل که در دو مرحله در دریا و ساحل برگزار ده و بندرانزلی میزبان رقابت‌های شناوری و بندر چابهار میزبان مسابقات غواصی این دوره از مسابقات است که از دوم شهریور به مدت ۲۵ روز جریان خواهد داشت.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟