صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تحولات فلسطین؛

تعرض شهرک‌نشینان به آرامگاه حضرت یوسف (ع)

شهرک نشینان رژیم صهیونیستی امروز سه شنبه در اقدامی خصمانه آرامگاه حضرت یوسف (ع) واقع در شهر نابلس را مورد تعرض قرار دادند.
کد خبر: ۱۰۶۲۲۷۹
| |
10823 بازدید
تعرض شهرک‌نشینان به آرامگاه حضرت یوسف (ع)

 

به گزارش تابناک به نقل از فلسطین الیوم، سلسله اقدامات خصمانه نظامیان صهیونیست علیه فلسطینیان در سراسر اراضی اشغالی همچنان ادامه دارد.

بر اساس این گزارش، اشغالگران صهیونیست امروز سه‌شنبه با حمله به یک مدرسه در حال ساخت در منطقه «السلام» واقع در حد فاصل میان اردوگاه «شعفاط» و شهرک «عناتا» در شمال شرق شهر قدس اشغالی، آن را تخریب کردند.

برخی منابع رسانه‌ای می‌گویند که تخریب این مدرسه به درگیری‌های خشونت‌باری میان شهروندان فلسطینی و عناصر اشغالگر صهیونیست منجر شده است. تاکنون گزارشی درباره شمار مجروحان این درگیری‌ها منتشر نشده است.

خبر دیگر اینکه بیش از ۳ هزار شهرک‌نشین امروز سه شنبه به آرامگاه حضرت یوسف (ع) در شرق نابلس تعرض کردند. صهیونیست‌ها چندین ساعت در محوطه‌های آرامگاه حضرت یوسف (ع) به سر دادن شعارهای ضد اسلامی پرداختند.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات