افزایش شمار کشته شدگان حادثه در میامی به ۴ نفر

شمار کشته شدگان حادثه ریزش ساختمان در میامی در فلوریدا آمریکا به دست کم ۴ تن افزایش پیدا کرد و تعداد مفقودی‌های این حادثه ۱۵۹ تن اعلام شد.
کد خبر: ۱۰۶۰۱۳۳
| |
5121 بازدید
افزایش شمار کشته شدگان حادثه در میامی به ۴ نفر
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، ۳۱ نفر از افراد مفقود شده از ۶ کشور آمریکای لاتین هستند.

بر اساس برخی گزارش‌ها نام اعضای خانواده بانوی اول پاراگوئه نیز در میان گمشدگان حدثه به چشم می‌خورد.

هنوز علت ریزش این ساختمان ۱۲ طبقه در شهر میامی در ایالت فلوریدا مشخص نیست و تحقیقات همچنان ادامه دارد.

جو بایدن رییس جمهوری آمریکا صبح جمعه به دنبال فروریختن این ساختمان مسکونی اعلام وضعیت اضطراری را تایید کرد.

پس از فرو ریختن بخشی از برج مسکونی در نزدیکی میامی در روز پنجشنبه نیرو‌های امداد و نجات با اعزام به محل حادثه به دنبال جستجوی افراد مفقودی زیر آوار و نجات افرادی که ممکن است همچنان زنده باشند است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت