ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

هشدار نارنجی هواشناسی نسبت به افزایش ارتفاع موج

کد خبر: ۱۰۵۸۱۴۵
| |
5191 بازدید

سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی‌رنگ افزایش ارتفاع موج را در خلیج فارس از فردا (۲۶ خردادماه) تا پنج‌شنبه (۲۷ خردادماه) پیش‌بینی کرد.

به گزارش ایسنا، سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی رنگ آورده است: از بعدازظهر چهارشنبه (۲۶ خردادماه) تا پنج‌شنبه (۲۷ خردادماه) افزایش ارتفاع موج در سواحل ۱.۵ متر تا دو متر و در فراساحل دو تا ۲.۵ متر پیش‌بینی می‌شود. حاکمیت این شرایط جوی در خلیج فارس، نواحی ساحلی و دور از ساحل بوشهر دور از انتظار نیست.

در این شرایط جوی احتمال غرق شدن شناگران و قایق‌های کوچک و احتمال آسیب دیدن شناورهای سبک، نیمه‌سنگین، قفس‌ها و تورهای صیادی، اختلال در ترددها و فعالیت‌های دریایی در ساحل و فراساحل وجود دارد بنابراین سازمان هواشناسی نسبت به ممنوعیت در شنا، محدودیت تردد قایق‌های کوچک و شناورهای سبک و سنگین صیادی و رعایت احتیاط در صنایع فراساحل توصیه می‌کند.

به گزارش ایسنا، در هشدار نارنجی ‌رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟