عرضه اولیه ولکار چهارشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ می‌آید؟

تاکنون سه عرضه اولیه در سال جاری انجام شده است و حالا با رونق بورس دوباره سهامداران منتظر عرضه اولیه دیگری می‌باشند. شنیده‌ها حکایت از آن دارد که گویا چهارشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ عرضه اولیه دیگری در راه است.
کد خبر: ۱۰۵۵۰۸۲
|
۰۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۷ 30 May 2021
|
5538 بازدید

به گزارش بورس تابناک، بعد از آن که بازار با سقوط مواجه شد عرضه اولیه ها هم از رونق افتاد اما از چهارشنبه سه هفته پیش دوباره عرضه اولیه ها از سر گرفته شد و تاکنون سه عرضه اولیه فگستر، فتوسا و غکورش انجام شده است. 

حالا شنیده ها حکایت از آن دارد که گویا قرار است عرضه اولیه لیزینگ کارآفرین با نماد ولکار چهارشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ انجام شود. اگر این اتفاق رخ دهد چهارمین عرضه اولیه سال جاری به نام ولکار ثبت خواهد شد. 

 

منبع: نبض بورس

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت