ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تناقض در اظهارات مسئولین درباره آمادگی دربرابر زلزله

در حالی که دبیرکل هلال احمر اعلام کرد به اندازه یک محله هم برای وقوع زلزله امکانات نداریم، اما رئیس هلال احمر گفت که توان مقابله با زلزله ۷ ریشتری را داریم.
کد خبر: ۱۰۵۱۹۰۵
| |
7123 بازدید

تناقض در اظهارات مسئولین درباره آمادگی دربرابر زلزله

به گزارش تابناک به نقل از فارس، کریم همتی، رئیس جمعیت هلال احمر در پاسخ به این پرسش که «برای زلزله احتمالی در تهران چقدر آمادگی دارید؛ با توجه به اینکه دبیرکل جمعیت هلال احمر گفته بود که اگر زلزله‌ای اتفاق بیفتد به اندازه یک محله امکانات نداریم؟»، گفت:نه، این طور نبود؛ بلکه صحبت دبیرکل درباره این بود که اگر زلزله ۹ ریشتری اتفاق بیفتد.

وی ادامه داد:اکنون آمادگی ما آمادگی مناسبی است. استحضار دارید هر مقداری که شدت خرابی‌ها بیشتر باشد و گسترده وسیع تری در بر گیرد از دست یک ارگان کاری بر نمی‌آید.

رئیس جمعیت هلال احمر ابراز داشت:، اما جمعیت هلال احمر برای همه بحران‌های محدود در نقاط مختلف کشور و حتی زلزله ۷ ریشتری هیچ مشکلی ندارد و در ساعات اولیه هم می‌توانیم به خوبی اداره کنیم؛ اما آرزو می‌کنیم اتفاق گسترده‌ای در جایی مثل تهران نیفتد.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟