وحشت رژیم صهیونیستی از کاروان "مریم"

اما "سی ان ان" به نقل از مقامات حزب الله نوشت : کاروان مریم هیچ ارتباطی با حزب الله نداشته اما حزب الله لبنان از هر حرکتی که آلام مردم مظلوم فلسطین را التیالم بخشد حمایت مادی و معنوی خواهد کرد.
کد خبر: ۱۰۵۰۹۵
|
۲۹ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۵:۰۷ 19 June 2010
|
9037 بازدید
سرویس بین الملل ـ "گابریالا شالیو " نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل با ارسال یادداشتی به دبیرکل این سازمان گفته است که به کاروان ارسالی از لبنان، که تحت عنوان "مریم "، به سوی غزه عازم است ، اجازه نخواهند داد تا به سواحل غزه تزدیک شود.

به گزارش "تابناک"، وی با طرح این ادعا که کاروان یادشده از سوی حزب الله تجهیز شده و احتمال اینکه علاوه بر غذا و دارو ، سلاح و مهمات نیز حمل کند، وجود دارد، لذا مقامات تل آویو اجازه پهلو گرفتن در بندر غزه را به آن نخواهد داد. او همچنین افزود: اگر سرنشینان کشتی ها ی امدادی مایلند به کاروان شهدا بپوندند ما مانع آنها نمی شویم!

اما "سی ان ان" به نقل از مقامات حزب الله نوشت : کاروان مریم هیچ ارتباطی با حزب الله نداشته اما حزب الله لبنان از هر حرکتی که آلام مردم مظلوم فلسطین را التیالم بخشد حمایت مادی و معنوی خواهد کرد.

"کریس گینس " سخنگوی سازمان بین المللی انسان دوستانه " اونرا " نیز گفت : 300 هزار نفر در غزه از گرسنگی مفرط رنج می برند و ما به نام " اونرا " از هر اقدامی که رنج مردم فلسطین را کم کند حمایت می کنیم و از هیچ رژیمی نیز واهمه نداریم.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت