صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

عملیات تروریستی در استانبول خنثی شد

پلیس ترکیه از کشف و خنثی سازی یک وسیله انفجاری در یک ایستگاه اتوبوس در شهر استانبول خبر داد.
کد خبر: ۱۰۴۸۹۳۰
| |
8122 بازدید
|
۱
عملیات تروریستی در استانبول خنثی شد

 

به گزارش تابناک به نقل از اسپوتنیک، «سلیمان سویلو» وزیر کشور ترکیه اعلام کرد که پلیس این کشور یک وسیله انفجاری را در یک ایستگاه اتوبوس در شهر استانبول کشف و خنثی کرده است.

این مقام دولت ترکیه در ادامه مدعی شد که گروه پ ک ک مسئول این بمب گذاری است.

سویلو شامگاه چهارشنبه در گفتگو با شبکه رادیو و تلویزیون (NTV) گفت: «امروز پلیس استانبول یک حمله بزرگ تروریستی را خنثی کرد. در نتیجه هشیاری پلیس ما، یک وسیله انفجاری ۵ کیلوگرمی که در یک خودرو جاسازی شده بود، در یک ایستگاه اتوبوس کشف شد. دو فردی که این وسیله انفجاری را جاسازی کرده بودند، دستگیر شده و در بازداشت هستند».

وزیر کشور ترکیه در ادامه افزود که دو فرد بازداشت شده عضو پ ک ک هستند. گفتنی است درگیری میان دولت ترکیه و این گروه که از اوایل دهه ۱۹۸۰ میلادی آغاز و سپس در سال ۲۰۱۳ با یک توافق آتش بس میان آنکارا و پ ک ک به پایان رسیده بود، دو سال بعد در پی چندین حمله تروریستی که به شبه نظامیان وابسته به این گروه نسبت داده می‌شد، دوباره آغاز شد.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
خدا نابود کنه هرچی گروه مسلح مثل پ ک ک است فرض کنیم که ترکوندی که چی احمق یابو صفت

لعنت بر بزرگانشون
من بودم پیاده نظام میفرستادم تا حالشون بیاد سر جاش
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات