صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آموزش 2 دوست خیابانی برای سرقت 50 میلیونی

کد خبر: ۱۰۴۶۱۶
| |
2815 بازدید

2 دوست خیابانی آموزش دیدند تا 50 میلیون تومان کابل مخابراتی را سرقت کنند.

عصر 16 اردیبهشت سال جاری در پی تماس‌های مردمی با پلیس 110 درباره سرقت کابل‌های مخابرات در خیابان ایرانشهر، اکیپ گشت کلانتری 106 نامجو سریعاً در محل حاضر شدند و یک تن به نام فرهاد 16 ساله را که در حال بریدن کابل مخابرات بود به همراه همدستش به نام محمد 31 ساله که داخل خودروی پیکان سفید رنگ آماده فرار بود دستگیر و به کلانتری منتقل کردند که پس از تشکیل پرونده به دستور بازپرس شعبه سوم دادسرای ناحیه 7 تهران، متهمان با قرار قانونی روانه زندان شدند.

با توجه به سرقت‌های مشابه و حساسیت موضوع، با درخواست پایگاه سوم پلیس آگاهی، متهمان با دستور قضایی از زندان به پایگاه سوم منتقل و کارآگاهان درباره چگونگی سرقت‌های مشابه در تهران تحقیقات ویژه‌ای را از 2 دزد آغاز کردند. این 2 مجرم ادعا کردند با یکدیگر به صورت اتفاقی و در خیابان آشنا شدند و چند ماه پیش نحوه بریدن سیم‌ها را از 2 دزد دیگر یاد گرفته‌ و آموزش دیده‌اند. در بررسی‌‌های پلیسی مشخص شد 2 مجرم در سال گذشته یک بار توسط پلیس دستگیر و با ادعای اینکه سیم‌ها ضایعات هستند توانسته بودند خود را بی‌گناه نشان دهند.

 از آنجایی که پرونده‌ای در دادسرا با شکایت نماینده حقوقی شرکت مخابرات در حال رسیدگی بود و همچنین با توجه به اتهامات محمد در سرقت موتوسیکلت، کابل‌های مخابراتی و ضایعات؛ وی به همراه فرهاد به 50 سرقت کابل‌های مخابراتی اعتراف کرد.

 نماینده حقوقی شرکت مخابرات ارزش مالی کابل‌های سرقت شده را 50 میلیون تومان برآورد کرد. بنا به گزارش خبرنگار جنایی «وطن‌امروز»، همدست دیگر این 2 دزد که وظیفه فروش کابل‌ها را برعهده داشت نیز بازداشت

آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان را در تابناک اجتماعی بخوانید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار