میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

۶ کشته در پی زمین‌لرزه ۶ ریشتری اندونزی

آژانس بلایایی طبیعی اندونزی اعلام کرد در پی زلزله شش ریشتری در سواحل جزیره جاوه، دستکم شش نفر جان باختند.
کد خبر: ۱۰۴۵۲۱۷
| |
5114 بازدید
۶ کشته در پی زمین‌لرزه ۶ ریشتری اندونزی
به گزارش تابناک به نقل از فارس، طبق اعلام آژانس بلایایی طبیعی اندونزی، در پی زلزله شش ریشتری امروز در سواحل جزیره جاوه این کشور، دستکم شش نفر جان خود را از دست داده‌اند.

این زمین‌لرزه حدود ۴۵ کیلومتری جنوب غربی شهر «مالنگ» در استان جاوه شرقی در عمق ۸۲ کیلومتری رخ داد.

این آژانس شش فوتی و یک مجروح که دارای جراحات شدید است را ثبت کرده و چند روستا در جاوه شرقی تخلیه شده‌اند.

به گزارش «فرانس ۲۴» مشخص نیست که آیا احتمال افزایش قربانیان وجود دارد یا خیر، اما این نهاد درباره مفقود شدن کسی گزارشی اعلام نکرده است.

اندونزی به دلیل موقعیتش بر روی «حلقهٔ آتش» منطقه‌ای که در آن شمار زیادی از زمین‌لرزه‌ها و فوران‌های آتشفشانی در حوزهٔ اقیانوس آرام رخ می‌دهد، شاهد موارد زیادی از این دست بلایای طبیعی است.

در ۲۶ دسامبر سال ۲۰۰۴، زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۹.۱ ریشتر ساحل سوماترا را به لرزه درآورد و باعث سونامی شد که در پی آن ۲۲۰ هزار نفر در کل منطقه از جمله ۱۷۰ هزار نفر در اندونزی جان باختند. این زلزله یکی از مرگبارترین بلایای طبیعی در تاریخ ثبت شده، بود.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات