رژه ارتش روسيه، پس سالها
رژه نظامي ارتش روسيه، به مناسبت شصت و سومين سالروز پيروزي ارتش سرخ بر ارتش آلمان نازي، پس از وقفهاي طولاني، امروز با حضور ديميتري مدودف، رئيسجمهور روسيه در ميدان سرخ برگزار شد.
به گزارش واحد مرکزي خبر، در اين رژه كه در ميدان سرخ و با حضور ولاديمير پوتين نخست وزير، ژنرالها و کهنه سربازان روسيه در زمان جنگ دوم جهاني، همچنين مقامات و شخصيتهاي سياسي و نظامي مقيم مسکو برگزار شد، يگانهاي مختلف نيروهاي سهگانه ارتش از مقابل جايگاه رژه رفتند.
در اين رژه، هشت هزار تن از نيروهاي نظامي، سي فروند هواپيماي بمب افکن راهبردي، يکصد و ده دستگاه تانک شرکت دارند.
روسيه از سال دو هزار و دو ميلادي، توجه ويژهاي به سازماندهي ارتش دارد و بودجه دفاعي اين کشور از پنج ميليارد دلار در سال دو هزار و دو به رقم چهل و دو ميليارد دلار در سال دو هزار و هشت افزايش يافته است.
ديميتري مدودف، رئيسجمهور روسيه در اين رژه نظامي، عليه جاهطلبيهاي غيرمسئولانه که ميتواند مناقشاتي را در سراسر جهان به وجود آورد، هشدار داد.
مدودف گفت: تاريخچه جنگهاي جهان به ما هشدار ميدهد مناقشات مسلحانه به خودي خود پديد نميآيند، بلکه اين مناقشات توسط کساني آغاز ميشود که جاهطلبيهاي غيرمسئولانهشان را فراي منافع کشورها و کل جهان و همچنين منافع ميليونها انسان رقم ميزنند.
وي افزود: بايد جلوي هر گونه تلاش براي پاشيدن بذر نژادپرستي، تنفر مذهبي، افزايش ترور و افراطيگري بر پايه ايدئولوژي مذهبي و همچنين دخالت در امور کشورهاي ديگر به ويژه ترسيم دوباره مرزها را با جديت زير نظر بگيريم.


