میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

حضور قوه قضائیه در واگذاری‌ها تشدید شود

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به تشدید حضور قوه قضائیه در واگذاری‌ها گفت: اگر در واگذاری‌ها دستگاه اجرایی تخلف کند، آن دستگاه باید محاکمه شود.
کد خبر: ۱۰۴۲۴۸۴
| |
7356 بازدید
حضور قوه قضائیه در واگذاری‌ها تشدید شود

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، علی آقامحمدی در ارتباط با بخش خبری ۲۱ شبکه یک سیما افزود: در چند سال اخیر با مشکل سرمایه گذاری روبرو بوده ایم، اما اولویت اصلی کشور؛ تولید است و بر این اساس در سال گذشته در برخی از حوزه‌ها جهش تولید روی داد.

آقامحمدی افزود: تولید در ایران به دلیل وابستگی اقتصاد و بودجه به نفت، تحریم‌های گسترده، بدنه بزرگ دولت و حجم عظیم تأمین مالی و تورم در کشور نتوانسته موفق باشد.

وی گفت: با توجه به اینکه نرخ رشد نسبتاً قابل قبولی در سال گذشته داشتیم، اما مردم آن را در زندگی خود احساس نکرده اند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: جهش تولید مربوط به ظرفیت‌های خالی است که اتفاق افتاده است، اما کل ساختار‌های ما باید به طور مبنایی و اصولی رفتارشان را تغییر دهند.

آقامحمدی گفت: باید تقاضا را تهییج کنیم و رشته‌های تولیدی را در اختیار مردم و زنجیره‌ها قرار دهیم و برای تأمین مالی و تسهیل مقررات و محل فعالیت؛ تحول بنیادی ایجاد شود.

وی افزود: در چهار پنج زنجیره؛ اقدامات مقدماتی در این زمینه انجام شده است، اما ۲۵ زنجیره تولید داریم که باید همه دستگاه‌ها مبتنی بر زنجیره‌ها کار‌ها را انجام دهند.

آقامحمدی گفت: برخی موانع روحی و روانی مانند برخورد نامناسب با تولید کنندگان باید رفع شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت