صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

نجف و بابل ناآرام شد؛ معترضان زخمی شدند

اعتراضات در استان نجف عراق شنبه شب بار دیگر شکل گرفت و تعدادی از معترضان در درگیری با نیروهای امنیتی زخمی شدند.
کد خبر: ۱۰۴۰۶۴۵
| |
9133 بازدید
نجف و بابل ناآرام شد؛ معترضان زخمی شدند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا از شبکه خبری روسیا الیوم، اعتراضات در استان نجف عراق برای برکناری لؤی الیاسری، استاندار نجف عصر شنبه دوباره شکل گرفتند.

تظاهرکنندگان قصد داشتند خود را به منزل الیاسری برسانند اما نیروهای امنیتی مانع آنها شده و درگیری‌هایی میان دو طرف شکل گرفت که در نتیجه آنها حدود ۱۰ تن از تظاهرکنندگان و به گزارش برخی منباع ۲۰ تن زخمی شدند.

علاوه بر این برخی منابع از برگزاری تظاهرات مشابه در استان بابل خبر دادند.

این منابع اعلام کردند در استان بابل عراق معترضان با تجمع در زیر پل الثوره خواستار برکناری «حسن مندیل» استاندار بابل شدند.

معترضان تهدید کردند که در صورت عدم پاسخگویی به مطالبات‌شان، لاستیک خودروها را آتش می زنند و خیابان‌ها را مسدود خواهند کرد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات