میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

جدایی مادر از کودک به‌خاطر بی‌پولی

پسر 10 ساله در دادگاه حضور داشت و گفت: من هم راضی هستم تا در کنار مادرم بمانم و از پدرم دور شوم. پدرم خرجی‌ام را مي‌دهد و همه چیز‌هایی که می‌خواهم برایم می‌خرد ولی او جای محبت و عشق مادرم را نمی‌تواند برایم پر کند.
کد خبر: ۱۰۳۹۵۴
| |
3338 بازدید

زنی در حضور قاضی دادگاه مدعی شد که به دلیل بی‌پولی در زمان جدایی، حضانت بچه‌اش به پدرش داده شد و حالا می‌خواهد او را نزد خود داشته باشد.زنی

35 ساله با مراجعه به دادگاه خانواده شهید محلاتی در حضور قاضی شعبه 236 مدعی شد که 2 سال است از شوهرش که در حال حاضر بیماری اعصاب دارد، جدا شده است.

وی ادامه داد: من با شوهرم اختلاف نظر بسیار داشتم و در زمان طلاق حضانت فرزند 10 ساله ما به دلیل استطاعت مالی به شوهرم سپرده شد.

 این زن بیان کرد: حالا که وضع مالی‌ام خوب شده است درخواست حضانت کودکم را دارم تا او دیگر در کنار شوهرم که بیماری اعصاب دارد، نماند.

پسر 10 ساله در دادگاه حضور داشت و گفت: من هم راضی هستم تا در کنار مادرم بمانم و از پدرم دور شوم. پدرم خرجی‌ام را مي‌دهد و همه چیز‌هایی که می‌خواهم برایم می‌خرد ولی او جای محبت و عشق مادرم را نمی‌تواند برایم پر کند.

زن در حضور قاضی تصریح کرد: شوهرم 38 ساله است و حاضر نیست با حضانت پسرم توسط من موافقت کند و در حال حاضر مجبور به مراجعه به دادگاه شده‌ام.

قاضی این شعبه، رسیدگی به این پرونده را به دلیل عدم حضور مرد به آینده موکول شد.

آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان را در تابناک اجتماعی بخوانید.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت