صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آغاز فاز دوم واکسیناسیون کادر درمان علیه کووید ۱۹

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از آغاز فاز دوم واکسیناسیون کادر درمان علیه کووید ۱۹ در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی کشور به دستور وزیر بهداشت خبر داد.
کد خبر: ۱۰۳۶۱۲۶
| |
16774 بازدید
آغاز فاز دوم واکسیناسیون کادر درمان علیه کووید ۱۹

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، کیانوش جهانپور یکشنبه شب در حساب توییتر خود نوشت: پس از ارزیابی مطلوب فاز اول، به دستور وزیر بهداشت، فاز دوم واکسیناسیون کادر درمان و مدافعان سلامت، علیه کووید ۱۹ این بار با واکسیناسیون ۱۰۰ هزار نفر در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی درمانی سراسر کشور کلید خورد.

به گزارش ایرنا، واکسیناسیون کرونا در کشور از روز ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ با تزریق واکسن به کادر بهداشت و درمان بخش‌های مراقبت ویژه بیمارستان‌ها و به وسیله واکسن کرونای روسی «اسپوتنیک وی» آغاز شده است.

تاکنون دو محموله واکسن کرونای روسی وارد کشور شده و به گفته وزیر بهداشت در هفته‌های آتی، ۲۵۰ هزار دوز واکسن سینوفارم چینی وارد خواهد شد.

واردات ۴.۲ میلیون دوز واکسن آسترازنکا از سبد کوواکس نیز در دستور کار است.

بر اساس پیش بینی‌های معاونت بهداشت وزارت بهداشت، یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از گروه‌های آسیب پذیر شامل کادر بهداشت و درمان و سالمندان تا پیش از نوروز ۱۴۰۰ در کشور واکسینه خواهند شد.

واکسیناسیون کرونا در کشور بر اساس سند ملی واکسیناسیون کووید ۱۹ مصوب ستاد ملی مقابله با کرونا و بر اساس اولویت‌های اعلام شده در این سند ملی انجام می‌شود.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات