بازدید 8747
کد خبر: ۱۰۳۵۶۲
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۱:۳۴ 11 June 2010
دانشمند‌ان دانشگاه «ميسوري» به زودي مرغ‌هاي گياهي را توليد مي‌كنند كه دقيقا طعم و مزه مرغ‌هاي واقعي را دارند و مي‌توانند كاربردي شبيه به مصرف سويا به جاي گوشت را داشته باشند.

به گزارش ايسنا، امروزه در بازار مواد غذايي سويا تا حد زيادي بار مصرف گوشت را به دوش گرفته است و محققان درصدد هستند، براي مرغ هم جايگزين مناسبي پيدا كنند كه طعم مناسبي داشته باشد.

در اين پژوهش فوهيونگ هيسه، استاد مهندسي بيولوژي و علوم تغذيه به همراه دستيارانش براي اولين بار، نخستين محصول سويا را با طعم جوجه توليد كرده‌اند.

هر چند اين محصول صد درصد طعم مرغ ندارد، اما تا حد زيادي بسيار نزديك به مزه گوشت مرغ است.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
kilid search
برچسب منتخب
کروناویروس نوروز 99 جهش تولید مناجات شعبانیه روز جمهوری اسلامی
آخرین اخبار