میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی لبنان را تهدید کرد

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی شد که تل آویو اجازه تبدیل شدن لبنان به یک «دولت تروریستی» را نخواهد داد و در صورت هرگونه درگیری، لبنان بهای سنگینی خواهد پرداخت.
کد خبر: ۱۰۳۳۲۴۵
| |
7591 بازدید
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی لبنان را تهدید کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از روسیا الیوم، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با بیان ادعاهای واهی و پوشالی، مدعی شد اسرائیل هرکاری برای جلوگیری از تبدیل شدن لبنان به یک «دولت تروریستی» انجام خواهد داد.

«بنی گانتز» ادعا کرد: گفته ایم که اجازه تبدیل شدن لبنان به یک دولت تروریستی را نمی‌دهیم.

وی در اظهاراتی تفرقه افکنانه بین حزب الله و دولت لبنان افزود: در صورت بروز جنگ در جبهه شمالی اسرائیل، لبنان بهای سنگینی خواهد پرداخت. دولت لبنان باید این را بداند و مسئولیت آن را برعهده گیرد.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در بخشی دیگر از ادعاهایش مدعی شد که این رژیم اجازه موضع گیری ایران در نزدیکی مرزهای خود را نخواهد داد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
الی گشت