صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دستگیری کلاهبردار ثبت نام کارت سوخت در مازندران

رئیس پلیس فتا مازندران از دستگیری کلاهبردار جعلی ثبت نام کارت سوخت توسط افسران سایبری گمنام امام زمان (عج) خبر داد و گفت: این فرد به برداشت غیرمجاز از حساب ۲۹۸ نفر متهم است.
کد خبر: ۱۰۳۲۹۹۸
| |
8313 بازدید
دستگیری کلاهبردار ثبت نام کارت سوخت در مازندران

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، سرهنگ سامع خورشاد از دستگیری فردی که با ایجاد درگاه جعلی (ثبت نام کارت سوخت) در شبکه‌های اجتماعی اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب ۲۹۸ نفر از هموطنان کرده بود، خبر داد.

وی این نکته را درخصوص متهم یادآور شد که نامبرده دارای سابقه برداشت از حساب هموطنان با ترفند ثبت سهام عدالت است، متهم مورد نظر طی عملیاتی پیچیده کارآگاهان پلیس فتا که در حال جا به جایی مبالغ کلاهبرداری از یک موبایل فروشی، دستگیر شد.

این مقام انتظامی بیان داشت: متهم پس از دستگیری در ابتدا منکر هرگونه بزه ارتکابی شد و با سخنان گمراه کننده قصد فریب پلیس را داشت که با هوشیاری کارشناسان پلیس فتا و روبه‌رو شدن با ادله دیجیتال انکارناپذیر جمع‌آوری شده لب به سخن گشود و به برداشت غیر مجاز از حساب ۲۹۸ نفر که از این نفرات ۱۴۴ نفر تشکیل پرونده داده به مبلغ دو میلیارد و ۲۲۵ میلیون ریال از هموطنان کشور تا این لحظه اعتراف کرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# حمله آمریکا به ونزوئلا # نیکلاس مادورو # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات